Продукти

Твърд балсам за коса с лайм и иланг-иланг 45 гр

Балсамът допълва грижата за твоята красива и здрава коса. Какао, кокос, карите и глицерин се грижат за идеалната хидратация на косъма. Така косата ти става лесна за разресване, блестяща, мека и красива, без утежняване.

Балансирано pH
Сладък аромат на иланг иланг

9,00 

Описание
Как се ползва?
Пълно съдържание / INCI
За най-любопитните

Този розов балсам за коса само изглежда малък и сладък. Събрал е в себе си силата да укроти и най-неподредената коса, благодарение на съставките с добре познатите си омекотяващи и подхранващи свойства – маслата от кокос, какао и карите. Любимият ни глицерин присъства в съдържанието му заради силното си влагозадържащо свойство, което гарантира дълбоко подхранване и блестящ косъм.

След измиване с шампоан (препоръчваме нашия шампоан за склонна към омазняване или за суха коса, нанеси от продукта, като минаваш директно с барчето в ръка по дължината на косата, БЕЗ да слагаш в корените. Достатъчно е да минеш няколко пъти по дължините до края на косата, след което оставяш продукта настрана и изчакваш няколко минути. През тези няколко минути можеш да се погрижиш за тялото си с нашия очарователен боди скраб бар. Изплакваш косата от балсама и имаш прекрасен ден или вечер.

INCI : Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate, Theobroma сacao seed butter, Cocos Nucifera
oil, Butyrospermum parkii butter , Glycerin, Citrus aurantifolia, Cananga odorata , Guar
hydroxypropyltrimonium chloride, D-panthenol, Mica, limonene*, citral* , linalool*, benzyl benzoate*

* естествено съдържащи се в етеричните масла алергени

Какво е бехентримониум метосулфат? Първо и важно, това не е СУЛФАT! Бехентримониум МЕТОСУЛФАТ е с растителен произход (рапица) и е широко използван в продуктите за коса заради своите антистатични свойства. Омекотява и заглажда косата. Грижи се за това косата да е блестяща, жива и лесна за разресване.
Какво е guar hydroxypropyltrimonium chloride / гума гуар? Това е безопасна и нежна съставка, произлизаща от растението гума гуар. Притежава отлични омекотяващи и антистатични свойства и позволява отлагането на полезни съставки върху косъма.

Търси любимите си продукти тук

Ела в нашия клуб и вземи 10% при първата си покупка!

Получавай пръв информация за най-новите продукти, промоции и още.