Доставка

 

Поръчки, направени през делнични дни до 15ч. се доставят на следващ работен ден. Поръчки, направени след 15ч се доставят до 2 работни дни. Работим с Еконт и Спиди, като цената за доставка до офис е 4 лева. Доставка до точен адрес е на цена от 8 лева. Поръчки над 60лв се изпращат с безплатна доставка. За поръчки извън България, срокът на доставка е между 5 и 7 работни дни, като цената е 8 EUR , а за поръчки над 50 EUR –доставката е безплатна.

 

Условия на доставка

 

След като сте направили поръчка, ще получите e-mail с потвърждение, в който ще може да видите номер на поръчка, както и поръчаните артикули. В случай, че липсва важна информация, която сте пропуснали да уточните, наш служител ще се свърже с Вас за уточняване на детайлите. Ако не успеем да се свържем с Вас на посочения телефон или e-mail е възможно забавяне на доставката.

 

Плащане

 

Предлагаме три начина на плащане :
а/ Плащане при получаване на пратката – наложен платеж
б/ Плащане с банкова карта
в/ Плащане с Paypal

Връщане и замяна

 

Можете да върнете артикулите, закупените от Вас от онлайн магазин
www.moravabalm.com без причина за връщане в рамките на 14 дни от датата на получаване при следните условия: 

           – Продуктите да са в оригиналната си опаковка
           – Да няма следи от употреба, нарушен вид или зацапване
           – Да включите оригиналната фактура или касов бон с която сте получили продуктите (с Вашата поръчка ще получите придружаващ документ – фискален бон при плащане при доставка или фактура по Ваше желание)
           – Разходите по връщането на продуктите са за Ваша сметка

Възстановяваме стойността на продуктите, без стойността на доставката. Всички суми, платени при доставка, възстановяваме само по банков път на Ваша лична сметка в срок до 14 дни от датата, на която сме получили обратно продуктите. Всички суми, платени с дебитна/кредитна карта, възстановяваме на същата сметка (карта), от която е извършено плащането.

Търси любимите си продукти тук

Ела в нашия клуб и вземи 10% при първата си покупка!

Получавай пръв информация за най-новите продукти, промоции и още.